lunes, 14 de enero de 2013

Concert solidari Familia Hetauda

Companys i companyes,

Avui vull presentar un proyecte que poc té a veure amb ACMM, però que té un gran sentit per nosaltres i pel camí que volem seguir com associació. Es tracta de Família d’Hetauda, una organització no governamental que té com a objectiu ajudar al desenvolupament dels infants desfavorits en els àmbits de la discapacitat o l’exclusió social. Actuen a la zona de Makwanpur, situada al sud del Nepal, principalment a la ciutat d’Hetauda, capital del districte. La seva acció es centra a donar resposta a les necessitats dels infants, en tots els àmbits de la seva vida diària, per tal de millorar la seva qualitat de vida d’una manera integral. També aposten per fomentar el desenvolupament de la comunitat, treballant per l’eradicació de la pobresa i l’exclusió social.

L'objectiu d'aquest post és atreure a la gent a participar a les activitats dirigides per recaptar calers i material per facilitar la vida als més desfavorit. Es tracta de les dues activitats, la primera compta amb la col·laboració de l'Agrupació Pare Bertran i la segona amb el grup Soul Position.

Recollida de roba

On: C/ San Sebastià 49, Sant Andreu (BCN)
Data: Dissabte 19 de Gener
Hora: 16:00 a 20:00 h

Concert solidari

On: Sala Live BCN
Data: 19 de Gener
Hora: 21:30 h
Preu: 5€ (+refresc o cervesa) o 10€ (+copa)






















Us esperem allá.

Monsieur Massó.

1 comentario:

Marcos Sanz Ramos dijo...

Fantástico concierto, a pesar que el relaciones públicas me obligase a ponerme en la puerta a cobrar la entrada cual gorila de discoteca...