martes, 16 de octubre de 2012

...los ocres del verano...

Companys!

Continuo fent neteja (ja més mental que espaial) i m'he donat compte que hi ha dos membres que encara no han aparegut a les diverses imatges que anem penjat. Vull demanar disculpes per l'odre en que s'estan presentant les notícies, pero es lo que hay.

Be doncs, en aquest post us presentem a Eva i Pablo, a l'altre burrinot ja el coneixeu, dos membres més de l'ACMM. Aquesta va ser una sortida pel Parc Natural del Garraf amb inici i final a la magnífica població de Vinanova i la Geltrú, lloc de naixement d'en Pablo, que va acollir al vostre futur President (encara no hi havia res per escrit, ahora os une un juramento y quien lo incumpla... ZAS!) la nit anterior a la seva casa.

D'hora, massa d'hora ens vam llevar per ser estiu... agant les burres mig adormits vam anar tirant cap al Garraf. Va ser un recorregut no gaire llarg, però amb unes rampes dures. Com podreu veure a les imatges, un paissatge dessolador ens va acompanyar durant gran part del recorregut. Passat això, vam baixar fins el pantà del Foix, ple a vessar perquè està gairabè colmat de sediments. Allà vam fer un mos per agafar energia per la tornada. Paissatge més verd i hombríbol des d'allà fins Vilanova on ens esperaba un bon menjar!



Sí, he dit bé, tenim una xicota a l'Associació i esperem que no sigui l'única. Intentem no espantar-la nois!

Medley

...no es un párajo, no es un avión, es Monsieur Massó...



Ruta en bici 1936255 - powered by Bikemap 

3 comentarios:

Unknown dijo...

Si encara no apareixem massa es potser perquè encara no hem fet masses sortides com a membres de la fantàstica associació que per fi va prenent forma i acumulant kilometres sota les rodes. Esperem poder participar ben aviat en alguna sortida així com aprofito per convdar-vos el 10 de novembre a fer una sortida pel corredor-montnegre que crec no us deixarà indiferents. Finalment estem oberts a rebre una bici que millori les caracteristiques de la bici que porta l'Eva perquè al final anirà més depresa que nosaltres tot i portar una bicicleta que supera la quinzena i això no quedaria massa bé!!!!

Unknown dijo...

Las imágenes (como diría aquél) son apocalipticas... espero que aquellos lares que frecuentáis no se conviertan en cenizas...

Marcos Sanz Ramos dijo...

Pero al final se ha comprado una¿? más mejor que la mia¿? bueno que la de estos bestias que superan los 1000 €¿?

tiene buena pinta pero tengo intensivo de fisica el dia 10...