miércoles, 5 de marzo de 2014

Una de calçots


Al Presi ni un respiro...
A l'últim post ja vam anunciar que no es podia començar millor el mes de març que amb una calçotada solidària de la ONGD Família d’Hetauda. Diumenge vam deixar la bici aparcada per uns bons calçots acompanyats amb la seva salsa, mmmm... La calçotada va tenir lloc a Cabrera d’Anoia un indret privilegiat amb vistes a la muntanya de Montserrat.  

Alguns membres de l’associació, més ben dit el presi, es va llevar ben d’hora al matí per donar un cop de mà amb els calçots i tota la logística que implica fer un esdeveniment per un centenar de persones. Tot i que com es pot apreciar a la foto no se sap molt bé d’on va sortir... jejej

¡Una de chocos!
Cal dir que el temps va anar a favor nostra ja que va fer un gran dia i l’aperitiu el vam poder fer a fora, això si amb cinc minuts es va acabar tot. Després un cop a dins el centre cívic canviaves el tiquet per una safata de calçots amb una racció individual de salsa acompanyat d’un entrepà de botifarra. Olé per l'organització :)

Per completar l’àpat ens esperava un deliciós postre casolà, briox de crema banyat de xocolata... com comprendreu nomes vam tenir mans per menjar-lo i no per tirar-hi una foto.Així que ja sabeu si voleu venir a gaudir un altre dia haureu de venir. 

Amb la panxa plena vam iniciar dos bingos. Quant es cantava línia es regalava unabicicleta per nen o nena que l’ACMM les vam posar a punt per un nou ús. No cal dir que els afortunats van marxar cap a casa amb un somriure a la cara

Des d'aquí felicitem a l'organtizació i la feina que Família d'Hetauda fa en aquest petit indret del Nepal.

Endavant!

No hay comentarios: