domingo, 24 de febrero de 2013

Entre pins i matolls, un bon calçot!



Companys i companyes!

Dia festiu avui, amb fred i molt bona companyia. Tot i estar lluny de la civilització, El Castell de Cabrera ens ha brindat un calorosa benvinguda amb unes vistes espaterrants.

Com sabeu la ONG Família d’Hetauda ha inaugurat aquest any amb una calçotada popular per tots aquells, curiosos o no, han volgut gaudir d’un àpat extraordinari per una bona causa.

Tot i ser la primera calçotada han rebut el ajut encomiable dels veïns al veure, perdó per l’expressió, als novells que venien a fer us i gaudi de les magnífiques instal·lacions que el Ajuntament de la localitat ha proporcionat per l’acte. Això sí, ha estat ben cobrat amb una cançó del seu alcalde...




Malgrat l’ajuda -també la d’un servidor- la gent estava impacient per endrapar els 12 calçots, un entrepà de botifarra (150 gr ep!), amanida, pica-pica i unes postres casolanes increïbles! Després de una hora esperant -i els vells esmolant les dents- ha arribat el menjar a taula. L’espera a merescut la pena perquè tothom ha quedat ben servit.


Sabem que aquesta no es la noticia que esperàveu en aquest bloc, però creiem que d’aquesta manera us podem animar a les pròximes, concretament la de diumenge 3 a Altafulla, estigueu atents a les noticies doncs no hi podeu faltar!


Monsieur Massó

5 comentarios:

Rumove dijo...

Ohhh que bonito!! Genial el trabajo de la ONG Familia d'Hetauda!

Veo que te encargabas del avituallamiento líquido y tús pobres brownies?

Unknown dijo...

Que buena pinta los calçots!

Pablo Sánchez dijo...

Enhorabona per l'exit d'aquesta primera calçotada família d'Heutada. Espero que sigui el començament d'un camí ben llarg!

Anónimo dijo...

Adrián cabrero dice...

La veritat es que va ser un dia molt xulo! I els calçots van quedar molt bons!
I sí, s’ha d’agrair el “repostaje” del presi de ACMM... Com tot bon president... tot per la foto! XD

Marcos Sanz Ramos dijo...

Com a President, prometo, no tornar a anar a fer-me només la foto. A no ser que me pillen con algún sobre y tenga que huir por patas, la próxima vez te ofreceré la butifarra.